Lipapromet u suradnji sa Schneider Electric predstavljaju napredna dizajnerska i energetski učinkovita rješenja za vaš dom

U Lipapromet d.o.o. energetska učinkovitost i zaštita okoliša dio su društveno odgovornog poslovanja te stoga kontinuirano inzistiramo na visokim standardima kvalitete naših proizvoda i odabiru učinkovite opreme prihvatljive za okoliš. Pravog partnera pri ostvarivanju toga cilja pronašli smo u Schneider Electric. Schneider Electric globalni je predvodnik u digitalnoj transformaciji upravljanja energijom i automatizacijom kućanstava, zgrada, podatkovnih centara, infrastrukture i industrije.

Ukoliko želite napraviti mala ali značajna poboljšanja u funkcioniranju vašeg doma, na brz, jednostavan i povoljan način, rješenje je Unica Wireless. Unica Wireless je program sklopki koje koriste radio tehnologiju (RF) za razmjenu informacija te omogućuju potpuni komfor i ugođaj u vašem domu ili poslovnom prostoru. Dovoljno je postaviti sklopku na novu poziciju, uz istovremenu zamjenu stare sklopke Unica Wireless sklopkom. Ukoliko na primjer gledate televiziju i ne želite ustajati iz kreveta da biste ugasili ili prigušili svjetlo, ovaj proizvod može biti rješenje. Tehnologija radio frekvencije koja se koristi u Unica Wireless uređajima pojednostavljuje svakodnevno upravljanje osvjetljenjem, roletama, kao i mnogim drugim uređajima. Proizvodi su prilagođeni radu u manjim stambenim cjelinama i poslovnim prostorima, a najveća prednost je da nećete prolaziti muke oštećivanja postojećih zidova.

Dekorativni okviri različitih paleta boja i materijala

Iako smo sa sklopkama i utičnicama u “interakciji” desetak puta dnevno, rijetko ih primjećujemo kao sastavne cjeline našeg doma. Kako bi ukrasni elementi najbolje istaknuli naš stil i osobnost uređenja interijera, potrebno je obratiti pažnju na materijal izrade i boju. U Lipapromet d.o.o. zahvaljujući rješenjima tvrtke Schneider Electric možete pronaći dekorativne okvire vrhunskog dizajna, komunikacijske utičnice ili regulatore rasvjete pa uistinu možete pustiti mašti na volju i oplemeniti svoj prostor bojama i oblicima. Proizvodi programa UNICA Class i UNICA Top su okviri napravljeni od materijala kao što su koža, kamen, staklo, metal ili drvo. Uz klasične, okviri dolaze u paleti od dvadesetak različitih boja koje se s lakoćom uklapaju u svaki interijer. Pored ovih, ističe se i UNICA Quadro serija koja nudi vrlo žive i vesele boje, idealne za dječje sobe i takav tip interijera. Iznimno je bitno naglasiti kako su sve serije dekorativnih okvira otporne na UV zračenja. Prije kupnje novih sklopki ili utičnica, prođite pogledom po svojem domu i razmislite koji stilovi, boje i oblici će najbolje odgovarati vašem dekoru, stilu i osobnosti. Elegantne i sofisticirano oblikovane sklopke i utičnice sastavni su dio interijera svakog doma i ako to imate na umu, sigurno će i one na pravi način osvijetliti vaš dom.

Link na časopis Bizdirekt

Link na članak o Lipaprometu