Lipapromet novosti jesen 2018

Poštovani poslovni partneri,

poduzeće Lipapromet u 2018. godini nastavilo je svoj put stabilnog poslovanja i unapređenja prodajnog asortimana i usluga prema postojećim i novim poslovnim partnerima. Kontinuirano radimo na tome da budemo što uspješniji jer je to jedan od prioriteta za daljnji rast i razvoj. Kao i dosad, i u ovom vam broju (preuzmite ga ovdje ili prelistajte u pregledniku) donosimo niz zanimljivih tema, pregled najvažnijih događanja i projekata.


U ovom jesenskom broju pročitajte članak o novoj rasvjeti Zagrebačkog boksačkog centra, jednog od najljepših sportskih objekata ne samo u Zagrebu nego i u Hrvatskoj.
Također donosimo informacije o rekonstrukciji rasvjete raskrižja i prometnica na državnoj cesti D35 (obilaznica Lepoglava).

Početkom ljeta i nas je uhvatila nogometna groznica, stoga smo u suradnji s našim vjernim dobavljačima organizirali nagradnu kampanju "Kreće nogometno ludilo" u kojoj su kupci imali priliku pokazati svoja nogometna umijeća.

Početkom lipnja organizirali smo sada već tradicionalne Dane Lipaprometa u blizini nacionalnog parka Plitvička jezera.

Ponosni smo na proširenje našeg poslovanja te vas s radošću možemo obavijestiti da smo svečano otvorili novi ured u Koprivnici koji se nalazi na adresi Franje Gažija 3.

I u ovom broju obavještavamo vas o trendovima i novitetima iz našeg prodajnog programa. Istovremeno, nudimo vam atraktivne proizvode po posebnim akcijskim cijenama, kao i rasprodaju proizvoda s našeg skladišta koji su vam na raspolaganju do 30.11.2018.

Srdačan pozdrav,

marketing tim Lipaprometa