Lipapromet novosti zima 2017/2018

Poštovani poslovni partneri,
poduzeće Lipapromet u 2017. godini nastavilo je svoj put stabilnog poslovanja i unapređenja prodajnog asortimana i usluga prema postojećim i novim poslovnim partnerima. Kontinuirano radimo na tome da budemo što uspješniji jer je to jedan od prioriteta za daljnji rast i razvoj. Kao i dosad, i u ovom vam broju (preuzmite ga ovdje ili prelistajte u pregledniku) donosimo niz zanimljivih tema, pregled najvažnijih događanja i projekata koji su obilježili kraj još jedne poslovne godine.

U listopadu naše je poduzeće po treći put zaredom podržalo konferenciju Croenergy 2017. u organizaciji Regionalne energetske agencije (REGEA) na temu pokretanja i osiguranja financiranja projekata energetske obnove i energetske učinkovitosti. 

Za kraj godine odlučili smo vam predstaviti projekt povećanja sigurnosti pješaka na pješačkim prijelazima u gradu Rijeci te projekt rasvjete ordinacije dentalne medicine DENTAL CORE.

I u ovom izdanju predstavljamo proizvode po akcijskim cijenama, kao i atraktivne rasprodaje proizvoda s našeg lagera. Sve akcije iz zimskih Novosti vrijede do 28.2.2018. godine.

Za kraj vas pozdravljamo uz želju da vam predstojeći blagdani budu sretni i bezbrižni, a nadolazeća poslovna godina uspješna.

 

S poštovanjem,

 

Darko Balun

predsjednik uprave