Lokacija
Lipapromet d.o.o.
Radnička cesta 220a
10000 Zagreb
Hrvatska

t: +385 1 2415 222
f: +385 1 2415 244
e: info@lipapromet.hr
w: www.lipapromet.hr

Radno vrijeme:
pon-pet: 07:30-15:30
sub: 08:00-12:00

 

 
Reference

Ferivi Sport City Colosseum, Slavonski Brod

Poduzeće Lipapromet d.o.o. može se pohvaliti sudjelovanjem u jednoj od najvećih investicija u srednjem dijelu Slavonije jer je u studenome 2012. godine započelo s tehničkom podrškom izradom projekta rasvjete u trgovini sa sportskom opremom – Ferivi Sport City – koja se nalazi u sklopu novootvorenoga trgovačko-zabavnog centra City Colosseum u Slavonskome Brodu.

Osnovni je cilj bio stvoriti ugodnu i privlačnu atmosferu za kupca, a ujedno i ugodnu radnu okolinu za djelatnike koji borave u tome prostoru. Kvalitetnom rasvijetljenosti vertikalnih i horizontalnih površina istaknut je svaki prodajni brend.

Izborom visoko efikasne optike i suvremenih metalhalogenih i fluorescentnih izvora snage 35 W postigla se vrhunska rasvijetljenost uz malu energetsku potrošnju. Doprinos maloj potrošnji energije ostvaren je i konceptom rasvjete koji je zamišljen na principu akcentne rasvjete pri čemu su istaknuti bitni dijelovi trgovine - prodajne police. Korišteni su izvori svjetlosti s vrlo visokim uzvratom boje Ra>90 koji pružaju klijentima dojam gledanja odjeće na dnevnome sunčevom svjetlu pri čemu kupac može pravilno raspoznati boje i materijale robe koja se prodaje.

Bookmark and Share

<< Return
 

Poštovani, s ciljem poboljšanja usluge, ova stranica koristi kolačiće. Više o politici privatnosti pročitajte ovdje.

Ostankom na našim stranicama slažete se s uporabom kolačića.


// Za Coockie //Za MC